Tel: 035-54 132 88 - Email: info@brasseriedegrotekom.nl


Snackbar

In onze snackbar vindt u de beste kwaliteitssnacks, zo hebben wij heerlijk verse frites uit de koeling, A-merk snacks van bijvoorbeeld "Kwekkeboom" en "Elite". Ook serveren wij diverse harde en zachte broodjes met diverse kazen, vleeswaren en salades. Of het nou een tonijn-, krab-, of zalmsalade is ze worden allemaal door ons zelfgemaakt, met veel liefde en dat proef je zeker. Desgewenst kunnen wij uw broodje garneren met rauwkost naar keuze.
Ook voor het lekkerste softijs en romige milkshakes in diverse smaken, bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Waar wij verder trots op zijn is onze hamburger, onze saté en de verrukkelijke spareribs. Deze hebben wij uiteraard  zelf gemaakt en de hamburger is gemaakt van ossenhaas en is daardoor waanzinnig mals. Onze saté is natuurlijk ook weer gemaakt van  kwaliteiten vlees , namelijk van varkenshaas, dit zorgt voor een super mals effect. De spareribs zijn heerlijk gemarineerd en door onze speciale bereidingswijze valt het vlees bijna van het bot af. Kortom of u nu in onze snackbar komt eten, u bestelling thuis op eet of met mooi weer op ons terras zit, u zult genieten!

Klik hier voor een overzicht van ons assortiment.

Brasserie
De Grote Kom

Brasserie De Grote Kom heeft voor elk wat wils. Naast een keurige cafetaria, met snacks van hoogwaardige kwaliteit, heerlijke vers belegde broodjes en het lekkerste softijs, hebben wij ook een brasserie waar u heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren. Lees meer
Reserveer nu online Geopend Woensdag tm Zondag

Lunch van
11.00 tot 16.00 uur

Borrel van
12.00 tot 21.30 uur

Diner van
17.30 tot 21.30 uur

Reserveer nu online
Brasserie de Grote Kom - Social